Снимки: Live.varna.bgПетима души спечелиха безплатни двойни билети за мач на националите

...
Снимки: Live.varna.bgПетима души спечелиха безплатни двойни билети за мач на националите
Коментари Харесай

Петима души спечелиха двойни билети за Световното по волейбол в зала Конгресна

Снимки:   Live.varna.bg

Петима души завоюваха безвъзмездни двойни билети за мач на националите по волейбол на Световното състезание във Варна, откакто събраха най-вече лайкове на свои фотоси с умалените волейболни мрежи, оповестени в обществените медии, написа Live.varna.bg.

Мария Стаматова, Теофан Базан, Маргарита, Карлос П. и Татяна Спасова ще получат известия в профилите си във Фейсбук и/или Instagram.  Победителите са оповестени и във фейсбук страницата „ Световно състезание по волейбол – Варна 2018 ".



Световното състезание по волейбол за мъже ще се организира от 9-ти до 30-ти септември в България и Италия, като Варна е българският град, който ще одобри най-вече мачове. Националният тим на България ще изиграе мачовете си от група D на първата фаза сред 9 и 18 септември в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна.



„ Лъвовете “ се изправят против Финландия (9 септември), Иран (13 септември), Пуерто Рико (14 септември), Куба (16 септември) и Полша (18 септември). Мачът на откриването във Варна изправя България против Финландия от 19,30 ч. на 9 септември.

В същия ден във Флоренция другият хазаин на шампионата - Италия, ще се изправи против Япония. На международното ще вземат участие 24 тима, разпределени в четири групи по шест отбора. Във Варна сред 21 и 23 септември ще премерят сили и някои от траялите към втората фаза международни волейболни сили.

В зала " Конгресна " ще се изиграят общо 21 дуела - 15 от първата фаза и 6 от втората.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР